fbpx

Promosi Hari Malaysia 2021

Share this article:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Sempena Hari Malaysia pada tahun ini, Motor4all mengadakan promosi dengan potongan diskaun hebat sebanyak 15% bagi semua jenis bateri Motobatt dengan mana-mana pembelian pengecas bateri Motobatt. Promosi ini dijalankan sempena semangat kewarganegaraan dan cinta kami pada Malaysia terutamanya bagi mengharungi musim pandemik COVID-19 yang masih belum berakhir ini.

Motor4all juga mengadakan promosi terhad dengan potongan sebanyak 15% bagi mana-mana pembelian barang berjenama K&N. Dapatkan segera diskaun terhad bagi 100 pembelian pertama dengan menebus kod diskaun “K&NX921” sebelum membuat pembayaran.

Promosi-promosi ini bermula pada hari ini, 1 September 2021 sehingga hujung bulan. Dapatkan segera potongan harga yang hebat ini sebelum tamat tempoh dengan hanya melayari laman web Motor4All.com.

Jika anda perlukan sebarang bantuan atau pertanyaan, anda boleh klik butang dibawah untuk terus menghantar WhatsApp kepada kami.

W3Schools

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Search Products

Recent Posts

Riang Ria Raya Aidilfitri Bersama Motor4All!

Lebaran tahun ini pasti terasa kelainannya setelah 2 tahun Malaysia menjalani perintah berkurung disebabkan Pandemik Covid-19. Ada yang tidak berkesempatan

Ramadhan Bersama Motor4All!

Sambut Ramadhan dengan penjimatan sebanyak 30% DISKAUN bagi mana-mana kombo produk servis jenama Putoline dan K&N. Jualan ini dianjurkan agar

Motor4All Motobatt Hybrid Battery Chinese New Year 2022 Promotion

Apart from our special discount, customers will also get a special mystery free gift with every purchase of any Motobatt Hybrid battery.

Promosi ‘Kaw Kaw’ Putoline Sempena Tahun Baru 2022!

Sempena Tahun Baru ini, Motor4All akan memulakan perniagaan kami dengan jualan barangan Putoline berserta promosi sebanyak 10% diskaun!

Jualan Akhir Tahun 2021! Jualan Super Terhad!

Tahun 2021 bakal melabuhkan tirai. Seperti mana kebanyakan kedai jualan di luar sana, pihak Motor4All juga tidak mahu melepaskan peluang

15% Diskaun Penapis K&N & Promosi Gila-Gila Bateri Gel Motobatt

Sempena pengumuman kebenaran rentas negeri yang disampaikan oleh Perdana Menteri Malaysia baru- baru ini, Motor4All akan mengadakan promosi 15% diskaun

Motobatt Videos

 

No products in the cart.