fbpx

Merdeka Bersama Motor4All!

Share this article:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Bulan Merdeka kembali lagi. Mari kita raikan bulan Merdeka bersama Motor4All. Walaupun negara kini sedang dilanda wabak Covid-19 yang berkemungkinan akan berlanjutan sehingga tahun hadapan, tetapi semangat kemerdekaan tahun ini tetap kami raikan.

Sebagai menyambut bulan kemerdekaan tahun ini, Motor4All akan mengadakan jualan Merdeka dengan potongan harga yang menarik untuk semua produk jenama Putoline (minyak pelincir, helmet sanitizer, brake cleaner, dll) yang dibuat khas untuk motosikal anda dan juga bateri motosikal Motobatt jenis Gel.

Dari sekarang sehingga hujung bulan nanti, anda hanya perlu layari lawan web Motor4All.com untuk dapatkan diskaun hebat ini.

Caranya mudah sekali. Pilih mana-mana produk jenama Putoline (untuk minyak pelincir atau produk selenggara yang lain) dan isikan kod ini, “PMM4A15“, apabila membuat bayaran di “checkout” nanti. Untuk produk bateri Motobatt Gel pula, pilih produk anda dahulu dan isikan kod ini, “GBMM4A15“, ketika “checkout“. Mudah kan?

Jika anda perlukan sebarang bantuan, anda boleh klik butang dibawah untuk terus hantar WhatsApp kepada kami.

Promosi ini akan tamat pada 1hb September 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Search Products

Recent Posts

Riang Ria Raya Aidilfitri Bersama Motor4All!

Lebaran tahun ini pasti terasa kelainannya setelah 2 tahun Malaysia menjalani perintah berkurung disebabkan Pandemik Covid-19. Ada yang tidak berkesempatan

Ramadhan Bersama Motor4All!

Sambut Ramadhan dengan penjimatan sebanyak 30% DISKAUN bagi mana-mana kombo produk servis jenama Putoline dan K&N. Jualan ini dianjurkan agar

Motor4All Motobatt Hybrid Battery Chinese New Year 2022 Promotion

Apart from our special discount, customers will also get a special mystery free gift with every purchase of any Motobatt Hybrid battery.

Promosi ‘Kaw Kaw’ Putoline Sempena Tahun Baru 2022!

Sempena Tahun Baru ini, Motor4All akan memulakan perniagaan kami dengan jualan barangan Putoline berserta promosi sebanyak 10% diskaun!

Jualan Akhir Tahun 2021! Jualan Super Terhad!

Tahun 2021 bakal melabuhkan tirai. Seperti mana kebanyakan kedai jualan di luar sana, pihak Motor4All juga tidak mahu melepaskan peluang

15% Diskaun Penapis K&N & Promosi Gila-Gila Bateri Gel Motobatt

Sempena pengumuman kebenaran rentas negeri yang disampaikan oleh Perdana Menteri Malaysia baru- baru ini, Motor4All akan mengadakan promosi 15% diskaun

Motobatt Videos

 

No products in the cart.