fbpx

Riang Ria Raya Aidilfitri Bersama Motor4All!

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lebaran tahun ini pasti terasa kelainannya setelah 2 tahun Malaysia menjalani perintah berkurung disebabkan Pandemik Covid-19. Ada yang tidak berkesempatan jumpa anak-anak, ada yang tidak dapat pulang ke kampung menjenguk ibu ayah, malah ada yang tidak dapat pulang ke Malaysia kerana sempadan negara ditutup.

Bersempena Malaysia menghampiri fasa Endemik dan beberapa jenis sekatan telah ditarik oleh kerajaan, pastinya ramai akan mengambil peluang ini untuk pulang ke kampung halaman. Tanpa keraguan, Aidilfitri tahun ini pasti akan dapat mengubat kerinduan dan kenangan bersama keluarga. Justeru itu, kami daripada Motor4All mengambil langkah insiatif ingin menawarkan POTONGAN DISKAUN sebanyak 20% bagi mana-mana produk aksesori motorsikal. Insiatif ini dicadangkan agar dapat mendorong anda melakukan servis dahulu sebelum pulang ke kampung halaman sekaligus memastikan perjalanan pulang anda lebih selamat.

Promosi Aidilfitri ini akan berjalan bermula daripada 20 April sehingga hujung bulan Mei 2022 sahaja! Stok yang ditawarkan amat terhad. Permintaan barang-barang ini juga tinggi. Oleh itu, dapatkan segera sebelum promosi tamat!

Anda boleh lihat koleksi promosi dengan menekan gambar di atas atau dapatkan khidmat pembelian daripada admin Motor4All melalui WhatsApp.

Psstt pssttt, walaupun sempena Aidilfitri ni barangan aksesori motorsikal sahaja yang mempunyai diskaun, jangan lupa dapatkan promosi Ramadhan iaitu promosi KOMBO minyak pelincir Putoline dan penapis K&N yang masih berlangsung sehingga hujung April ini! Terdapat 30% diskaun menanti anda! Sila klik gambar di bawah untuk melihat koleksi yang ditawarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Search Products

Recent Posts

Jualan Pertengahan Tahun Kini Kembali!

Kini kembali dengan potongan harga yang lebih menawan berbanding jualan lepas. Sebanyak 15% diskaun akan diberikan bagi pembelian mana-mana model

Riang Ria Raya Aidilfitri Bersama Motor4All!

Lebaran tahun ini pasti terasa kelainannya setelah 2 tahun Malaysia menjalani perintah berkurung disebabkan Pandemik Covid-19. Ada yang tidak berkesempatan

Ramadhan Bersama Motor4All!

Sambut Ramadhan dengan penjimatan sebanyak 30% DISKAUN bagi mana-mana kombo produk servis jenama Putoline dan K&N. Jualan ini dianjurkan agar

Motor4All Motobatt Hybrid Battery Chinese New Year 2022 Promotion

Apart from our special discount, customers will also get a special mystery free gift with every purchase of any Motobatt Hybrid battery.

Promosi ‘Kaw Kaw’ Putoline Sempena Tahun Baru 2022!

Sempena Tahun Baru ini, Motor4All akan memulakan perniagaan kami dengan jualan barangan Putoline berserta promosi sebanyak 10% diskaun!

Jualan Akhir Tahun 2021! Jualan Super Terhad!

Tahun 2021 bakal melabuhkan tirai. Seperti mana kebanyakan kedai jualan di luar sana, pihak Motor4All juga tidak mahu melepaskan peluang

Motobatt Videos

 

No products in the cart.