Promosi ‘Kaw Kaw’ Putoline Sempena Tahun Baru 2022!

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nota: Jualan ‘Kaw ‘Kaw’ Putoline ini dilanjutkan lagi sehingga 31hb April 2022. Sekarang dengan potongan harga sebanyak 20% untuk produk terpilih.

Seperti sedia maklum ada dikalangan kita sudah menempuh tahun 2021 dengan penuh rintangan dan cabaran dan pastinya terdapat banyak peristiwa yang pahit mahupun yang manis terjadi dalam kehidupan masing-masing sepanjang 365 hari tersebut.

Jadi sempena Tahun Baru ini, Motor4All akan memulakan perniagaan kami dengan jualan barangan Putoline berserta promosi sebanyak 20% diskaun! Anda boleh mendapatkan minyak pelincir, minyak gear dan pelbagai produk selenggara dengan potongan harga yang tinggi! Pelbagai jenis barangan Putoline tersedia. Dapatkan segera sebelum harga promo bakal ditamatkan pada hujung bulan ini.

Promosi 'Kaw Kaw' Putoline

Pembelian boleh dilakukan secara langsung atau secara atas talian di website dan Whatsapp! Apa yang lebih menarik? Tiada cas penghantaran akan dikenakan untuk pembelian secara atas talian! Tunggu apa lagi?

Sila klik butang dibawah untuk terus hantar WhatsApp kepada kami sekiranya anda memerlukan bantuan info lebih lanjut atau untuk membuat pembelian.

Jualan Penghabisan Stok juga akan terus berlangsung sepanjang promosi Putoline diadakan. Dapatkan barangan berjenama Polisport, JomThai, Motobatt Pro-Lithium dan pelbagai lagi dengan tawaran diskaun yang hebat segera dan sementara stok masih ada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Search Products

 

0