fbpx

Jualan Akhir Tahun 2021! Jualan Super Terhad!

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Tahun 2021 bakal melabuhkan tirai. Seperti mana kebanyakan kedai jualan di luar sana, pihak Motor4All juga tidak mahu melepaskan peluang untuk memberi potongan diskaun “Kaw Kaw” kepada pengguna motorsikal! Bukan sahaja penghantaran barang percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia, malah pelbagai jenis barangan bakal ditawarkan dengan potongan diskaun yang terhebat sepanjang bulan Disember ini! Antaranya seperti pengecas bateri motorsikal, barangan jenama Polisport dan Jomthai, serta banyak lagi!

Jualan ini cuma akan berlangsung selama satu bulan sahaja. Pastikan anda tidak ketinggalan untuk merebut peluang ini! Dijamin puas hati, berbaloi-baloi!

Sila klik butang di bawah untuk menghubungi secara langsung pembantu jualan kami sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau ingin membuat pembelian mana-mana produk.

Psstt pstt, bukan tu jeeee. Bateri-bateri motorsikal di bawah ni pun kita nak jual dengan harga durian runtuh! Stok terhad, tunggu apa lagi? Dapatkan segera sementara stok masih ada!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Search Products

Recent Posts

Jualan Pertengahan Tahun Kini Kembali!

Kini kembali dengan potongan harga yang lebih menawan berbanding jualan lepas. Sebanyak 15% diskaun akan diberikan bagi pembelian mana-mana model

Riang Ria Raya Aidilfitri Bersama Motor4All!

Lebaran tahun ini pasti terasa kelainannya setelah 2 tahun Malaysia menjalani perintah berkurung disebabkan Pandemik Covid-19. Ada yang tidak berkesempatan

Ramadhan Bersama Motor4All!

Sambut Ramadhan dengan penjimatan sebanyak 30% DISKAUN bagi mana-mana kombo produk servis jenama Putoline dan K&N. Jualan ini dianjurkan agar

Motor4All Motobatt Hybrid Battery Chinese New Year 2022 Promotion

Apart from our special discount, customers will also get a special mystery free gift with every purchase of any Motobatt Hybrid battery.

Promosi ‘Kaw Kaw’ Putoline Sempena Tahun Baru 2022!

Sempena Tahun Baru ini, Motor4All akan memulakan perniagaan kami dengan jualan barangan Putoline berserta promosi sebanyak 10% diskaun!

Jualan Akhir Tahun 2021! Jualan Super Terhad!

Tahun 2021 bakal melabuhkan tirai. Seperti mana kebanyakan kedai jualan di luar sana, pihak Motor4All juga tidak mahu melepaskan peluang

Motobatt Videos

 

No products in the cart.